Recentste nummer

FISCALE WINST

Energielijst en Milieulijst 2018

Ook in 2018 zijn er weer fiscale tegemoetkomingen voor investeringen in energiebesparing of bedrijfsmiddelen die op een andere manier goed zijn voor het milieu.
Meer...

BEZWAAR EN BEROEP

Meer duidelijkheid fiscus bij afhandelen bezwaar

De fiscus maakt steeds meer gebruik van contact per telefoon of via e-mail. Daarbij is wel van belang dat er geen onduidelijkheden ontstaan. Via een nieuwe werkinstructie probeert men dat te voorkomen. Hoe gaat u dat merken?
Meer...

BELASTINGEN

Studiekosten fiscaal nog aftrekbaar?

Een studie volgen is een kostbare aangelegenheid. Wat kunt u fiscaal met de kosten? Zijn er fiscaal nog mogelijkheden om de druk van uw studiekosten te verlichten als ‘aftrekbare scholingsuitgaven’ en blijft dat zo? Hoe zit dat nu?
Meer...

INKOMSTENBELASTING

Uw vermogen in 2018 minder zwaar belast?

Uw vermogen wordt dit jaar minder zwaar belast. Hoe komt dat en wat scheelt het ten opzichte van 2017? En hoe berekent u per saldo uw eigen voordeel? En blijft dit zo in de nabije toekomst? Genoeg vragen dus. Lees verder!
Meer...

RECHT

Hoe komt u aan een goed logo?

Voor een nieuw bedrijf, nieuw product of nieuwe dienst heeft u een nieuw logo nodig. U vraagt een specialist om zo’n logo te ontwerpen. Wat komt daar dan bij kijken? Wat moet u van tevoren heel goed afspreken?
Meer...

PERSONEEL

Europese werknemer welk loon geven?

Op 23 oktober 2017 spraken de Europese ministers af dat werknemers uit een EU-land die in een ander EU-land komen werken, sneller de beloning moeten krijgen die in het gastland geldt. Wat is daar nu in 2018 de status van?
Meer...

TELECOMMUNICATIE

De weg vinden via een app op uw smartphone?

Stel, u heeft geen of een verouderd navigatiesysteem. Wat is er dan mogelijk qua navigeren via uw smartphone? De kosten en mogelijkheden op een rijtje. En mag u de smartphone als navigatiesysteem in uw auto wel gebruiken?
Meer...
Geactualiseerd op: 19.01.2018

Meer van Indicator