Artikel toegevoegd op maandag, 18 maart 2019

WET- EN REGELGEVING

Werken met stagiairs, maak duidelijke afspraken!

Veel horecaondernemers leiden in hun bedrijf jongeren op. Het is vanzelfsprekend dat zij goed begeleid moeten worden. Maakt u met stagiairs duidelijke afspraken? En wat als uw leverancier zijn stagiair zaken met u laat doen?

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]

Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van de
Tips & Advies Horeca is voorbehouden voor abonnees.

Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

© Indicator BV - Schootense Dreef 31 - 5708 HZ Helmond - Kvk-nummer: 17085336 - Tel.: 0492 - 59 31 31 - Fax: 0492 - 59 31 00
http://www.indicator.nl - klantenservice@indicator.nl

Geactualiseerd op: 07.08.2020

Meer van Indicator