Artikel toegevoegd op woensdag, 30 april 2014

RECHT EN INTERNET

Menu’s aanbieden via e-mail, marketing of spam?

Om uw menu-, wijn-, kamer- of spijsarrangementen te promoten, stuurt u klanten en relaties regelmatig een elektronische nieuwsbrief. Wanneer mag dat en welke voorwaarden gelden daarvoor?

Inloggen

Gebruikersnaam
Wachtwoord Onthouden [?]

Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?

Abonneren

Toegang tot dit deel van de
Tips & Advies Horeca is voorbehouden voor abonnees.

Heeft u nog geen abonnement?
Abonneer u nu voor onmiddellijke toegang tot alle adviezen.


Abonneren

© Indicator BV - Schootense Dreef 31 - 5708 HZ Helmond - Kvk-nummer: 17085336 - Tel.: 0492 - 59 31 31 - Fax: 0492 - 59 31 00
http://www.indicator.nl - klantenservice@indicator.nl

Geactualiseerd op: 03.08.2020

Meer van Indicator