Recentste nummer

ZAKELIJK - KLANTENSERVICE

Chat met uw klant

Chatplatforms zijn eenvoudig inzetbaar als goedkoop en laagdrempelig kanaal voor uw Klantenservice. WhatsApp Business is er zelfs speciaal voor bedoeld.
Meer...

ONTSPANNING - FOTOGRAFIE

SD-kaarten optimaal gebruiken in uw camera

Een SD-geheugenkaart die beschadigd raakt, kan leiden tot het verloren gaan van honderden foto’s van bv. een bedrijfsevent of een vakantie. Hoe voorkomt u dat en wat kunt u doen als het toch verkeerd loopt?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S

Showcasepagina’s op LinkedIn: iets voor u?

Heeft uw zaak meerdere producten, diensten, activiteiten of afdelingen? Die kunt u onderbrengen in afzonderlijke ‘showcasepagina’s’ op uw LinkedIn-bedrijfspagina. Interessant?
Meer...

E-MAIL - WEBMAIL

Add-ons voor Gmail

De nieuwe Gmail kan uitgebreid worden met zogenaamde ‘add-ons’. Zijn er interessante bij die u zeker eens moet uitproberen?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S

De cijfers achter Instagram

Bent u benieuwd naar wie de volgers van uw bedrijfspagina op Instagram zijn en hoe zij reageren op uw posts? Neem dan eens een kijkje in de statistieken.
Meer...

SOFTWARE - AUDIO

De juiste app om podcasts te beluisteren

Podcasts blijven erg populair om interessante uitzendingen te beluisteren in de file, in de trein, ... Wat zijn goede apps om podcasts te beluisteren?
Meer...

SOFTWARE - WINDOWS

Sneller uit de startblokken

Het komt veelvuldig voor: hoe langer een pc in gebruik is, hoe trager die opstart. Een SSD als systeemschijf inzetten, geeft meteen een boost, maar er zijn ook softwarematige ingrepen waarmee u het opstartproces kunt inkorten.
Meer...

ZAKELIJK - BOEKEN

Waar vindt u zakelijke e-books?

E-books zijn er niet alleen voor het amusement: ook vakliteratuur is vaak beschikbaar in digitale vorm. Waar kunt u daarvoor terecht?
Meer...

BEVEILIGING - WACHTWOORDEN

Beheer uw wachtwoorden in iOS 12

De Sleutelhanger- of Keychain-functie bestaat al lang in iOS en MacOS. In iOS 12 is er nu echter meer mogelijk om uw wachtwoorden te beheren.
Meer...

EIGEN WEBSITE - SITEONTWERP

Wat steekt u op van de grote webshops?

Consumenten kopen vaak instinctmatig in grote webshops. E-commerce-specialist AGConsult legt uit wat u van hen kunt leren voor uw eigen webwinkel.
Meer...

CONSUMENT - VEILINGEN

Op cadeaujacht op eBay? Enkele nuttige tips

Als u zoekt naar cadeaus, komt u misschien in de verleiding om ook eens op eBay te winkelen. Maar kopen op eBay verschilt van kopen op Amazon of Bol.com. Met deze tips heeft u meer kans op succes.
Meer...

WEBDIENSTEN - VERGADEREN

Houd uw vergaderingen op schema

WEBDIENSTEN - GRAFISCH

Photoshop, maar dan gratis

Geactualiseerd op: 13.12.2018

Meer van Indicator