Recentste nummer

ZAKELIJK - MILIEU

Beperk uw energiekosten

In deze donkere, koude maanden gebruikt uw bedrijf extra elektriciteit, gas en warmte. Een goed moment om uw energiekosten onder de loep te nemen.
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S

Presenteer uzelf op LinkedIn

LinkedIn is een handig platform om te netwerken. Met de hulp van SlideShare kunt u uw activiteiten nog beter voorstellen. Hoe werkt dat precies?
Meer...

ZOEKEN - INTERNET

Nog fijner zoeken met Google

Bijna iedereen gebruikt Google omdat die nu eenmaal de beste zoekresultaten oplevert. Toch kunt u met een aantal hulpmiddelen het zoeken nog verbeteren.
Meer...

BEVEILIGING - ANTI-MALWARE

Bibberen voor ransomware?

In de media blijven steeds weer meldingen opduiken van ransomware die grote schade aanbrengt. Wat moet u hierover weten?
Meer...

TELEFONIE - INTERNETTELEFONIE

Skype in het nieuw

Een tijdje geleden werd de nieuwe versie van Skype gelanceerd. Wat zijn de nieuwigheden? En hoe breidt u de mogelijkheden nog verder uit?
Meer...

SOFTWARE - BROWSER

Maakt Firefox een kwantumsprong vooruit?

Het afgelopen jaar heeft Mozilla gewerkt aan Project Quantum om tot een snellere versie van de Firefox-browser te komen. Is men hierin geslaagd?
Meer...

SOFTWARE - WINDOWS

Plan uw taken met de Windows Taakplanner

Wist u dat in alle versies van Windows een Taakplanner zit ingebouwd? Hoe gebruikt u hem?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE SAMENWERKEN

Uw scherm delen kan ook zo

De communicatietool Slack heeft zijn ‘screensharing’-functie verder uitgebreid. Ook Workplace by Facebook biedt sinds kort de mogelijkheid om uw computerscherm te delen. Wij testten de tools voor u uit.
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE SAMENWERKEN

Deel uw bestanden in de cloud

Heeft u ook bestanden in de cloud staan? Dan is het eenvoudig om mappen of bestanden te delen met anderen. Hoe gaat dit precies in zijn werk voor Dropbox, OneDrive en Google Drive?
Meer...

EIGEN WEBSITE - SITEPROMOTIE

Maak ambassadeurs van uw klanten

Internet is het kanaal bij uitstek om informatie te verspreiden. Onder heel wat webartikelen treft u dan ook sharebuttons aan om de informatie te delen met anderen. Hoe integreert u zulke knoppen in uw eigen website?
Meer...

COMPUTER - NETWERK

Ga beter aan de slag met uw NAS

Met een NAS-server of netwerkschijf maakt u via het netwerk back-ups van al uw computers. Moderne NAS-servers kunnen echter veel meer. Met deze add-ons maakt u van uw NAS een nog beter systeem.
Meer...

WEBDIENSTEN - VARIA

Alle Google-tips op één plek

WEBDIENSTEN - VIDEO

Video’s tonen zonder afleiding

WEBDIENSTEN - VARIA

Zo combineert u bestanden tot één geheel

Geactualiseerd op: 18.01.2018

Meer van Indicator