Recentste nummer

OPLEIDING - ONLINE CURSUSSEN

E-learning: leer effectiever online

Wilt u uw personeel (of uzelf) bijspijkeren met een opleiding? E-learning is effectief om kennis en vaardigheden snel up-to-date te brengen.
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S

Tips voor effectieve posts op LinkedIn

LinkedIn is een handig kanaal om uw professionele vaardigheden in de verf te zetten. Met het delen van relevante informatie toont u uw expertise en vergroot u uw bereik. Maar hoe creëert u effectieve content op LinkedIn?
Meer...

NIEUWS - NIEUWSSITES

Al uw kranten en tijdschriften verzameld

U volgt de actualiteit via de website of app van uw favoriete kranten en tijdschriften. Er bestaan echter ook platformen die verschillende bronnen voor u bundelen. Een overzicht.
Meer...

E-MAIL - E-MAILGEBRUIK

Te veel grijze e-mail, uitschrijven maar!

Merkt u dat zogenaamde ‘grijze e-mail’ een groot aandeel van uw inbox begint op te eisen? Hoog tijd dan voor een grote schoonmaak. Maar hoe begint u eraan?
Meer...

WEBDIENSTEN & SOFTWARE - OFFICE

Uw teksten onder de loep genomen

Klassieke tekstverwerkers reiken enkele eenvoudige tools aan om de inhoud van teksten te analyseren. Maar ook bepaalde webdiensten willen u hiermee helpen. Zijn deze interessant voor u?
Meer...

SOFTWARE - WINDOWS & ANDROID

Windows 10 werkt goed samen met Android

Soms lijkt het alsof uw Windows-pc en uw Android-smartphone twee gescheiden werelden zijn. Hoe laat de Jouw telefoon-app beide met elkaar praten?
Meer...

VERVOER - KAARTEN & ROUTES

Van gps naar Google en omgekeerd

U heeft een route ingepland met Google Maps en u wilt deze graag ook op uw wandel- of fiets-gps zien of u had graag een eigen kaart of plattegrond naar uw gps gekopieerd of u wilt de wandeling of fietsroute op uw gps omzetten naar een Google Earth-tour. Hoe doet u dat allemaal?
Meer...

BEVEILIGING - BACK-UP

Uw smartphonefoto’s back-uppen naar de cloud

De foto’s op uw smartphone zijn kostbare herinneringen die u niet verloren wilt zien gaan. Gelukkig zijn er een paar gratis diensten waarmee u uw foto’s online kunt opslaan.
Meer...

COMPUTER - MOBIEL

Een Chromebook voor uw bedrijf?

Bij consumenten en bijv. in het onderwijs heeft de Chromebook terrein veroverd op de traditionele laptop, maar in het bedrijfsleven blijft deze nog achter. Biedt de Chromebook ook voordelen voor zakelijke gebruikers?
Meer...

EIGEN WEBSITE - SITEPROMOTIE

Toon uw logo in Google

Heeft u al gemerkt dat Google op uw smartphone sinds kort websitelogo’s in de zoekresultaten toont? Zulke zgn. ‘favicons’ moeten helpen om nog beter en sneller te vinden wat u zoekt. Hoe zorgt u ervoor dat ook uw website opvalt?
Meer...

SOFTWARE - WINDOWS

Tijd vrij om uw Windows 10-pc wat bij te werken?

Als u even vrij heeft, kunt u misschien uw Windows 10-pc wat onderhouden en een paar kleinere aanpassingen doen. Enkele suggesties.
Meer...

SOFTWARE - GRAFISCH

Screenshot van een lange webpagina

WEBDIENSTEN  - ONLINE OPSLAG

Dropbox Plus, duurder maar ruimer

Geactualiseerd op: 21.08.2019

Meer van Indicator