Recentste nummer

ZAKELIJK - VERZEKERING

AOV, broodfonds of sparen?

Ondernemers hebben diverse mogelijkheden om zich financieel te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid. Hoe vindt u de beste optie voor uw situatie?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE COMMUNITY’S

Cijfers over uw Facebook-pagina

Wanneer u een Facebook-pagina van uw zaak heeft, dan krijgt u updates over nieuwe likes en reacties van klanten. Maar u kunt ook allerlei statistieken opvragen. Wat mag u hiervan zoal verwachten?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE OFFICE

Zo ondertekent u een pdf online

U heeft wellicht al weleens een pdf-document ontvangen of gedownload dat u moest invullen, ondertekenen en vervolgens terugsturen of uploaden. Hoe doet u dat het best in de praktijk?
Meer...

E-MAIL - E-MAILSOFTWARE

E-mailen met Spark

De mailapp Spark werkt zowel op iPhone als Mac. Heeft ze een meerwaarde tegenover de standaard Mail-app of populaire concurrenten zoals Airmail?
Meer...

EIGEN WEBSITE - SITEONTWERP

Een chatfunctie op uw website?

Luisteren naar de vragen, suggesties en klachten van uw klanten is erg belangrijk. Biedt – naast de gebruikelijke feedbackkanalen zoals telefoon en e-mail – een realtime chatfunctie op uw website ook een meerwaarde?
Meer...

SOFTWARE - BROWSER

Houd uw browser overal synchroon ingesteld

Op uw computer blijft uw browser uw belangrijkste toegangspoort tot het internet. Het is dan ook belangrijk om ook op andere toestellen uw browserinstellingen beschikbaar te hebben. Hoe doet u dat?
Meer...

BEVEILIGING - ANTI-MALWARE

Vermijd een besmetting door ransomware

Regelmatig komt ransomware in het nieuws: een vorm van internetfraude waarbij al uw persoonlijke bestanden versleuteld worden en u moet betalen om ze terug te krijgen. Wat kunt u eraan doen?
Meer...

BEVEILIGING - BACK-UP

Gemakkelijker back-uppen met Google Drive?

Google heeft onlangs een nieuwe applicatie Back-up en Synchronisatie voor pc en Mac gelanceerd. Die vervangt de oude Google Drive- en Google Foto’s-apps. Wat kunt u ermee doen?
Meer...

COMPUTER - WEBCAM

Beter aan de slag met uw webcam

Wellicht zit er op het scherm van uw desktop- of laptopcomputer een ingebouwde webcam (anders koopt u er al een voor minder dan € 20). Met zo’n webcam kunt u veel meer doen dan alleen skypen. Dit zijn enkele nuttige toepassingen en tips.
Meer...

SOFTWARE - OFFICE

Ontwerp uw eigen invulformulieren

Wilt u uw klanten, leden of medewerkers een digitaal formulier laten invullen? Kunt u een dergelijk invulformulier niet gewoon met een tekstverwerker creëren?
Meer...

INTERNETCONNECTIE - VARIA

Uw netwerk bereikbaar van buitenaf

U heeft een of andere service draaien op een pc of NAS, of u heeft een domotica-apparaat of ip-camera en u wilt die ook onderweg kunnen bereiken. Hoe kunt u van buitenaf bij uw router komen om verbinding te krijgen met uw netwerk?
Meer...

WEBDIENSTEN - ONLINE SAMENWERKEN

Tools voor samenwerking

WEBDIENSTEN - VARIA

Timen in uw browser

WEBDIENSTEN - ONLINE VIDEO

Samen naar YouTube kijken

Geactualiseerd op: 22.09.2017

Meer van Indicator